-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015:03210000-6-Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня, клас екстра, ДСТУ 9221)
Поставка товарів здійснюється з 1 жовтня 2025 р. до 31 грудня 2025 р. включно, партіями по потребі не менше 2-х разів на тиждень, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). Найменування та загальна кількість Товару кожної партії узгоджуються Сторонами шляхом оформлення замовлень на поставку Товару. Під час зберігання і транспортування товару Постачальником до місця поставки повинен дотримуватись необхідний для даного товару температурний режим та використовуватись спеціалізований транспорт. . В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів, дійсних на дату постачання. Поставка товару має здійснюватись автотранспортом Учасника в заклади освіти за письмовими заявками замовника. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Постачальник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови зберігання та терміни придатності до споживання.