-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Хліб з пшеничного борошна, без упаковки
Інформація про характеристики товару та їх допустимі значення Технічні характеристики на закупівлю предмета закупівлі хліб пшеничний І-ІІ гатунку, нерізаний, без упаковки (код за ДК 021-2015 15810000-9) хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби: Хліб пшеничний з борошна І-ІІ гатунку, без упаковки , вагою 1кг. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою кіркою. Поверхня гладка без великих тріщин і підривів. Колір: від світлого до темно – коричневого. Хліб повинен бути пропечений, не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Хліб свіжий, не черствий, не крихкий. Продукти харчування повинні відповідати умовам ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Вимоги до постачання продуктів харчування: • Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Постачальником за його власний рахунок та його транспортом, який відповідно обладнаний для перевезення даної продукції. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки. • Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. • Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, мати термін придатності на момент поставки не менше 90% від терміну, визначеного виробником для даного виду товару та за умови його збереження відповідно до встановлених норм і правил зберігання. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. • Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом одного дня. Місце поставки: реабілітаційний центр бурого ведмедя ур. Рабачинка с. Синевир Хустського р-ну Закарпатської обл. Графік та обсяг кожної поставки: по 160кг по понеділкам і четвергам до 31.12.2025р. Технічні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91).