-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
1. М’якуш (без кісток) вищого ґатунку охолоджений, нежирні (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) частини тушки. Хрящі, дрібні кісточки, сухожилля, синюшні і грубі з’єднання тканини видалені; м’ясний сік прозорий; консистенція м’якуша пружна; краї зарівнені, без бахромок; зовнішня поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху 2. Філе куряче охолоджене вищого ґатунку, без шкіри і поверхневої плівки, неушкоджене, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого, запах властивий свіжому м’ясу, без стороннього запаху. М’язова тканина щільна, пружна. 3. Поставка здійснюється щотижня в заклади освіти Великогаївської сільської ради ( 10 точок поставки)