-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037,Цибуля ріпчаста свіжа, рання, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234,Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035,Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033,Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246,Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247,Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659,Кабачки свіжі, першого товарного сорту, довжина 7-26 см,Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660,Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233,Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133,Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту,Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см,Сливи свіжі, середньоплідні, сорт вищий, від 28 мм,Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм,Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см,Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011,Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010,Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624
предмет закупівлі підлягає доставці Учасником згідно заявок Замовника партіями за адресою Замовника з дотриманням термінів його реалізації. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Термін поставки: поставка предмету закупівлі здійснюється Учасником на протязі двох діб з моменту отримання заявки від Замовника. Обсяг та частота завозу предмету закупівлі повинні бути не рідше 2 рази на тиждень і регулюються в залежності від терміну його реалізації та кількості дітей в ліцеї. Місце поставки: Дніпропетровська область.м. Кам’янське,смт.Карнаухівка,вул.Батальйону ім.Шейха Мансура,14Б. Вимоги до транспортування для транспортування предмету закупівлі повинен бути виділений спеціалізований транспорт, який повинен пройти дезінфекційну обробку, бути чистим, в справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається мийці, обладнаний під перевозку продуктів харчування, їх зберігання та запобігання забрудненню із дотриманням товарного сусідства. Водій – експедитор або експедитор зобов’язаний мати при собі особисту медичну книжку та спецодяг, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. Транспортні витрати: за рахунок Учасника.