-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
1. Найменування предмета закупівлі – ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (овочі свіжі врожаю 2024 року (капуста білоголова свіжа пізньостигла; морква свіжа; буряк столовий; цибуля ріпчаста свіжа) (далі - Товар) та відповідати ДСТУА саме: - капуста білоголова свіжа пізньостигла – ДСТУ 7037 - морква свіжа – ДСТУ 286 - буряк столовий – ДСТУ 7034 - цибуля ріпчаста свіжа – ДСТУ 3234 2. Загальний обсяг поставки товару: 6653,800 кг.. - капуста білоголова свіжа пізньостигла – 2584,000 кг. - морква свіжа – 1744,200 кг. - буряк столовий – 904,400 кг. - цибуля ріпчаста свіжа – 1421,200 кг. 3. Строк поставки товару: до 31.12.2024 року. 4. Термін поставки: овочі – один раз на тиждень; фрукти - два рази на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 5. Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником дрібними партіями - протягом доби згідно заявок Замовника за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 7. На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 8. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 9. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 р. № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» та постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» додаток 9. 10. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 11. На упаковці повинна міститися інформація із зазначенням виробника, терміну виготовлення та придатності, маси (дані повинні відповідати інформації з посвідчення про якість), відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. 12 Розвантаження товару здійснюється представником Постачальника.