-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Оброблені фрукти та овочі
Кукурудза консервована: Зовнішній вигляд – зерна цілі без домішок оболонок зерен. Колір зерен кукурудзи – жовтий, світло-жовтий, однорідній у банці. Смак та запах – натуральні, властиві консервованій кукурудзі. Сторонні присмак та запах не допускаються. Консистенція – м’яка неоднорідна. Якість заливальної рідини – прозора, характерного кольору. Допускається – слабка каламутність, невеликий осад. Квасоля консервована. Зовнішній вигляд – зерна цілі без домішок оболонок зерен, не переварена, із притаманними кольором та запахом. Смак та запах – натуральні, властиві консервованій квасолі. Сторонні присмак та запах не допускаються. Якість заливальної рідини – прозора, характерного кольору. Допускається – слабка каламутність, невеликий осад. Томатна паста: Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна маса, без темних включень, залишків шкірки, насіння. Колір – червоний, рівномірний по всій масі. Смак та запах – без гіркоти, пригару. Без ГМО, консервантів та барвників. Ікра кабачкова. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подрібнена маса, без грубого насіння перезрілих овочів. Консистенція мажуча або злегка зерниста. Дозволяється незначне відділення рідини для ікри з уварених овочів. Смак та запах – властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Не допускається наявність стороннього присмаку та запаху. Колір – однорідний по всій масі, від жовтого до світло-коричневого. Допускається незначне потемніння поверхневого шару ікри.