• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Цукор

Цукор не нижче третьої категорії, вироблений в Україні, без ГМО, повинен відповідати ДСТУ. Зовнішній вигляд білий, чистий без плям і сторонніх домішок, допускають жовтуватий відтінок. Цукор повинен бути сухим, сипким. Запах і смак солодкий без стороннього запаху і присмаку, як в сухому цукрі, так і в його водному розчині. Кінцевий термін зберігання не менше 75% від загального терміну придатності. Пакування в поліпропіленових мішках з поліетиленовими мішками-укладками по 50 кг. На кожній одиниці фасування, або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.

Завершена

15 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 75.00 UAH