• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясопродукти

Зовнішній вигляд: батони варених ковбас з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція: пружна. Вигляд фаршу на розрізі: ковбасні вироби з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. На розрізі ковбасних виробів можлива наявність дрібної пористості. Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Форма та розмір: для варених ковбас – прямі або зігнуті батони довжиною від 15 см до 60 см. Якість товару, що поставляється Постачальником повинна відповідати вимогам чинних нормативно-правових актів на цей вид товару ДСТУ 4435:2005. Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ 4435:2005 для ковбас напівкопчених вищих сортів при температурному режимі не вище ніж 6°С . Зовнішній вигляд: батончики сарделей з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція: пружна. Вигляд фаршу на розрізі: сарделі з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. На розрізі сарделей можлива наявність дрібної пористості. Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень. Зовнішній вигляд: батончики сосисок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція: ніжна, соковита. Соковитість сосисок визначають в гарячому стані. Вигляд фаршу на розрізі: ковбасні вироби з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. На розрізі ковбасних виробів можлива наявність дрібної пористості. Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Форма та розмір: для сосисок – батончики довжиною до 14 см, діаметром від 14 мм до 32 мм. Тушонка (м’ясо тушковане) Склад продукту: свинина, жир (масова частка м'яса з жиром, не менше ніж 56,5%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, лавровий лист, перець чорний мелений Без ГМО. Смак та запах: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Фасування: скляна або металева банка вагою 0,46 кг- 0,525 кг Зовнішній вигляд банки: чисті, без деформації, етикетка – ціла, міцно приклеєна, без забруднень, з чітким тестом. На поверхні банок не повинно бути темних плям, здуттів. Маркування: назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності) та місця виготовлення; вид, спосіб обробки; місткість; дата виготовлення та строк придатності; поживна цінність; умови зберігання. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. Продукція повинна постачатися у спеціальній тарі та у транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень. 1. Якість запропонованого товару учасник підтверджує наданням якісних посвідчень: декларація виробника або посвідчення про якість, що посвідчують якість товару та його відповідність державним стандартам України, зокрема відповідність ДСТУ, ТУ, а також надати договір про співпрацю (строком дії не менше ніж до 31.12.23р.) з виробником продукції (або його офіційного дистриб’ютора), що є предметом закупівлі, продукцію якого учасник планує до постачання замовнику, та яким підтверджується співпраця виробника (або його офіційного дистриб’ютора) з учасником, та забезпечується простежуваність походження харчової продукції. 2. Результати лабораторних досліджень (зокрема, на відповідність органолептичних показників, фізико-хімічних показників (масової частки білка, масової частки жиру, масової частки солі)), видані на ім’я учасника, які надаються акредитованими лабораторіями (протоколи випробувань або експертні висновки 2023 року, другого півріччя) на продукти харчування, які пропонуються учасником до постачання, з обов’язковим посиланням у таких лабораторних дослідженнях на виробника запропонованого товару. 3. Гарантійний лист від учасника про те, що термін придатності до закінчення реалізації буде складати не менше 90 % від основного терміну придатності. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов (за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах). Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. Транспортування товару здійснюється у транспортних засобах, обладнаних холодильною установкою, або в інших дозволених для даної продукції транспортних засобах з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» (зі змінами та доповненнями). Тушонка (м’ясо тушковане). Споживче пакування: ж/б не менше 0,525 кг. Товар поставляється однією партією. Місце поставки Товару – склад Замовника за адресою: м. Чорнобиль (конкретна адреса буде вказана при підписанні договору). Розрахунки за Товар проводяться шляхом безготівкових розрахунків з рахунку Замовника на рахунок Постачальника після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату Товару та накладної, відповідно до умов договору.

Завершена

368 250.00 UAH з ПДВ