• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М’ясо код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15110000-2 – М’ясо (тушка куряча охолоджена код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, філе куряче свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15112130-6, м'ясо свинини свіже чи охолоджене лопаткова частина код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15113000-3, м'ясо яловичина лопаткова частина свіже чи охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –15111100-0)

Завершена

397 403.00 UAH без ПДВ