• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

15510000-6-Молоко та вершки

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ДО ТОВАРУ на предмети закупівлі: За кодом CPV за ДК 021:2015: 15510000-6 – молоко та вершки згідно наступних вимог Предмет закупівлі Підтвердження виконання технічних вимог (так/ні) Основні умови поставки - місце поставки товару: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 77Д - терміни та періодичність поставки товару: березень – грудень 2018 року. - у відповідній кількості, згідно заявки замовника. - доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Постачальник при поставці товару надає наступні документи: - видаткову накладну на товар; - документи, які підтверджують якість товару (сертифікати відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно - епідеміологічної експертизи та т.п.). Вимоги щодо якості та обсягів товару Вимоги щодо якості Обсяги Молоко коров’яче питне пастеризоване, розфасоване в пакети по 1 л, жирністю 2,6% – однорідна рідина без осаду, пластівців білка та грудочок жиру. Чисте, без сторонніх присмаків та запахів. Колір білий, рівномірний за всією масою, однорідної нетягучої консистенції. Масова частка жиру 2,6% - 3,2%. Без ГМО. 7000 літрів (пакети по 1 літру) Сметана 20% - однорідна густа маса, з глянсуватою поверхнею, наявність поодиноких пухирців повітря, незначна крупчаність. Смак і запах чистий кисломолочний без сторонніх присмаків та запахів. Колір білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Масова частка жиру від 20 % до 40 % 200кг (0,4 кг в упаковці) Пакування: - на кожній одиниці фасування або на ярлику який кладеться до ящика повинне бути маркування у вигляді печатки або етикетки із зазначенням; найменування та адреса підприємства-виробника; найменування та вид, термічний стан; вага нетто; дата виготовлення; термін придатності та умови зберігання; данні про харчову та енергетичну цінність; позначення нормативних документів. Залишки терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 85% до загального терміну зберігання; Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість.

Завершена

6 750.00 UAH з ПДВ