-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо
1 Філе куряче (охолоджене) Філе охолоджене без кісток та хрящів, знекровлене, повинно бути світло-рожевого кольору, поверхня повинна бути трохи волога, але не липка, сама тушка пружна, без сторонніх запахів, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без льодяної глазурі та снігу. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Внутрішня температура від -2 до +4 °С. Строк придатності від загального строку придатності на час поставки не менше, ніж 100%. Товар повинен підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Якість товару повинна відповідати умовам: ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні умови» 2 Стегно куряче (охолоджене) Стегно куряче охолоджене без переломів кісток знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, не липке, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без льодяної глазурі та снігу Шкіра має бути рожево-жовтуватого відтінку, сама поверхня сухою. У стегні м’язова тканина повинна бути світло-рожевою. Поверхня м’язової тканини повинна бути трохи волога, але не липка, сама тканина пружна. Внутрішня температура від -2 до +4 °С. Строк придатності від загального строку придатності на час поставки (не менше, ніж) 100%. Товар повинен підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Якість товару повинна відповідати умовам: ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні умови». 3. Місце поставки: продуктовий склад, вул. Зарічна,102В, смт. Володарка, Білоцерківський район, Київська область, 09300 4. Маркування, клеймування та транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. При поставці повинні дотримуватись санітарно-технічні вимоги. 5. Термін поставки товару – протягом 1 робочого дня з дня отримання заявки від Замовника, протягом червня – серпня 2023 року. 6. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх якість та відповідність санітарно-гігієнічним вимогам, а саме: ветеринарними свідоцтвами, сертифікатами якості (відповідності), або паспортами якості або декларацією виробника або посвідченнями про якість, виданого на запропонований товар, або експертним висновком у якому повинно бути вказано інформацію про найменування товару, посилання на ДСТУ або ТУ У. Всі документи мають бути чинними на дату розкриття пропозиції. 7. Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товару мають відповідати вимогам статей 25, 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також повинні бути чисті та продезінфіковані.