• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589

М'ясо охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Має бути охолодженим, без стороннього запаху, по консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Оцінка якості згідно ДСТУ 4589:2006. Яловичина поставляється крупними кусками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Учасник повинен надати -копію Сертифікату на систему управління безпечностю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) -копію Сертифікату на систему екологічного управління ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT) -копію Сертифікату на систему управління якістю ДСТУ EN ISO 9001:2018 Системи управління якістю. Вимоги (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT). Термін придатності повинен становити не менше 90 % від загального терміну придатності товару. Товар постачається дрібними партіями один раз на тиждень з 09:00 год. по 13:00 год. відповідно до поданих заявок Замовника протягом 2023 року.

Завершена

142 560.00 UAH з ПДВ