-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
М'ясо (Філе куряче)
Категорії замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі (відкриті торги, з урахуванням Особливостей). Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури відкритих торгів є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою
Торги не відбулися
156 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 780.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 780.00 UAH
Нічого не знайдено.