-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
сир твердий 45% жирності
Сир сичужний твердий, поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого стану, покрита захисним покривом – парафіновим сплавом або плівкою. Смак і запах – в міру виражений сирний, злегка кислуватий. Консистенція – пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості, Колір – від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. Сир сичужний не менше 45 % жирності повинен бути не крихкий, без барвників. Головки сиру повинні бути запаковані у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покритті парафіновим, полімерними або комбінованими сплавами та іншими пакувальними матеріалами згідно з чинними нормативними документами з наклейкою, яка містить в собі наступну інформацію: найменування сиру, масова доля молочного жиру в сухій речовині - 45%, найменування виробника, дату виготовлення та вживання, масу нетто та інше.