-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясопродукти (сардельки, сосиски, фарш яловичий)
За ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні, фарш яловичий. Загальні технічні умови» варені ковбасні вироби та сосиски повинні мати чисту суху поверхню без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипань, бульйонних і жирових набрякань. Консистенція повинна бути пружною для ковбас і соковитою для сосисок. На розрізі фарш має бути рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло-рожевого кольору. Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, у міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.
Завершена
104 999.00
UAH з ПДВ
Нічого не знайдено.