-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Сири тверді масова частка жиру в сухій речовині не менше 50%, за ДК021:2015 - 15540000-5 Сирні продукти (15544000-3 - Твердий сир )
Сир твердий ваговий 50%, 1кг Сири тверді масова частка жиру в сухій речовині не менше 50%; Маса упаковки 1кг. ДСТУ 6003:2008 Білковий молочний продукт, отриманий внаслідок зсідання молочної сировини (молока коров’ячого незбираного або молока коров’ячого збираного та вершків) під дією заквашувальних культур, молокозсідальних ферментів, або впливу фізико-хімічних чинників без заміни жодної зі складових частин молочної сировини. Поверхня чиста, рівна без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань, покрита захисним покривом який щільно прилягає до поверхні сиру. Консистенція однорідна ніжна, пластична, в міру щільна, малюнок на розрізі –вічка круглої, овальної чи довільної форми, дозволена відсутність малюнку, наявність невеликих пустот. Смак специфічний сирний властивий конкретному сиру, дозволено наявність присмаку пастеризації; без сторонніх запахів та ароматізаторів. Колір однорідний за всією масою від кремового до жовтого відтінку, форма головки сиру – бруски, циліндри, cфери, тощо. Вимоги до якості харчових продуктів та їх постачання. 1. Якість предмету закупівлі повинна відповідати діючим на території України державним стандартам (ДСТУ, ТУ) за органолептичними, мікробіологічними показниками та за показниками безпечності, ґатунок перший, вищий, що підтверджується декларацією виробника (якісне посвідчення), діючим експертним висновком регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби не раніше 2021р. Кожна партія товару має супроводжуватись документами, які підтверджують назву виробника, назву та походження товару, його відповідність вимогам діючих державних стандартів, санітарним заходам, технічним регламентам та санітарно-гігієнічним вимогам якості та безпечності предмету закупівлі. 2. Замовлення на доставку товару надається телефоном. Постачальником призначається особа відповідальна за прийом заявок. Постачальник веде журнал замовлень, де фіксує час отримання замовлення та відповідний номер. Поставки товару здійснюються дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками замовника. Поставки товару здійснюються два раза на тиждень до 10- ої години ранку на протязі року. 3. Разом з кожною партією товару повинна надаватись супровідна первинна документація (сертифікат та/або посвідчення якості, товарно-транспортна накладна). 4. Термін придатності продукції на момент поставки має бути не менше 90% від загального терміну її зберігання. 5. Поставка товарів здійснюється в упаковці, придатної для його транспортування, що відповідає встановленим державним стандартам та забезпечує захищеність товару під час транспортування і збереження. 6. Товар постачається транспортом постачальника, який повинен відповідати вимогам HACCP та всім санітарним вимогам, в тому числі, щодо сумісності продуктів харчування. 7. Доставка, наватаження, розвантаження, занесення до приміщень харчоблоку здійснюються силами та за рахунок постачальника товару, спеціалізованим транспортом постачальника, згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Транспортний засіб повинен мати внутрішні поверхні, які придатні для легкого очищення, миття та дезінфекції. Водії (експедитори) та всі працівники, які безпосередньо контактують з товаром обов’язково повинні мати особисті санітарні книжки з усіма відмітками результатів медичного огляду, спец одяг. 8. Предмет закупівлі за мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, афлотоксину М, пестицидів, антибіотиків, гормональних препаратів, радіонукліїдів, не повинен перевищувати допустимих рівнів. 9. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затверджених встановленим законодавством порядку, відповідно до вимог Законів України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” від 23.12.1997 №771/97 – ВР (зі змінами), “Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення” від 24.02.1994р. №4004 – XII, іншими нормативно-правовими актами та державними стандартами. 10. Для підтвердження належної якості та безпеки харчових продуктів постачальник повинен надати гарантійний лист із зазначенням відомостей, про відповідність товару державним вимогами та стандартам, відповідність виробничих потужностей та складських приміщень вимогами санітарного законодавства. Постачальник повинен вказати країну походження харчових продуктів, назву виробника, умови зберігання. 11. Маркування продуктів закупівлі повинно бути українською мовою та відповідати вимогам Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” від 23.12.1997 №771/97 – ВР (зі змінами) 12. Товар що буде постачатись не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований таким чином, щоб виключити його псування на період поставки. 13. Замовник, залишає за собою право у будь-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки в спеціальних державних акредитованих на це лабораторіях Держпродспоживслужби за рахунок постачальника. 14. Якщо товар, який постачається не відповідає нормативним документам, замовник може від нього відмовитися, а постачальник зобов'язаний замінити товар або усунути порушення іншим узгодженим способом в найкоротшій термін (на протязі дня) транспортом та за рахунок постачальника. 15. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін.