-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015. 15870000-7. Заправки та приправи (15872100-2 перець червоний та чорний мелений, 15872300-4 лавровий лист, 15872400-5 сіль харчова йодована, 15870000-7 зелень сушена,15872200-3 кориця )
Перець червоний. Перець мелений повинен бути порошкоподібний темно – сірого кольору різних відтінків. Добре виражений запах та смак властивий перцю без стороннього запаху та присмаку. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Перець чорний, кориця.ГОСТ 29049-91 / ТУУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Лавровий лист, зелень сушена.Листя здорові, не пошкоджені хворобами та шкідниками, зеленого кольору. Добре виражений запах та смак властивий лавровому листу без стороннього запаху та присмаку. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Сіль харчова, йодована. Сіль кам’яна вагова. Фасована в мішки вагою 25кг, з маркуванням на кожному мішку. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.