-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015. 15610000-7. Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (15612100-2 борошно пшеничне, 15613300-1 крупа пшенична, крупа гречана, крупа ячмінна, крупа кукурудзяна, крупа пшоно, крупа перлова 15613100-9 пластівці вівсяні, 15614100-6 рис, 15610000-7 булгур, кускус)
Борошно пшеничне. Борошно білого, білого з жовтуватим відтінком кольору, без сторонніх запахів, не затхле, не плісневе, без сторонніх присмаків, вологість – не більше 15%. Мішки масою нетто в кілограмах від 1 до 50 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання Крупа пшенична, вівсяна, гречана, ячмінна, кукурудзяна, пшоно, перлова. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Колір та смак притаманний для цих видів круп, без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості, плісняви. Фасування у прозору упаковку,. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Рис. Шліфований, круглозернистий. Колір білий з різними відтінками, смак притаманний для цього виду круп, без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості, та плісняви, фасування у прозору упаковку, На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання Булгур. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ. Булгур являє собою висушену та подріблену пшеницю. Запах та смак характерний пшеничній крупі,без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками Кускус. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ.