-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 - М'ясо
Товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Залишки терміну зберігання отриманих продуктів повинні бути не менше 50% до загального терміну зберігання. Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 4426:2005 «М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови», ДСТУ 6030:2008 «М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції. М’ясо яловичини повинне бути: - вищого ґатунку; охолоджене; з задньої або спинної або грудної частини; без кістки; - свіжим та якісним (мати характерний м’ясний запах, колір поверхні – від рожевого до темно-вишневого; без стороннього запаху; без залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення). Найменування товару –Філе куряче Кількість товару –1350 кг. Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови», Наказу міністерства охорони здоров'я України № 694 від 06.08.2013 «Про затвердження Гігієнічних вимог до м`яса птиці та окремих показників його якості», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ виробника, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції. Куряче філе повинне бути: - охолоджене; - без кістки (може включати хрящ (м’який кінчик грудини) до 2 % ваги); без шкіри; чистим, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху. Найменування товару - М’ясо свинини Кількість товарів – 350 кг. Вимоги щодо якості: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією товар повинен відповідати вимогам державного стандарту. Зовнішній вигляд: без згустків крові; з чистою поверхнею; зовнішня поверхня суха, не завітрена; добре знекровлені; без ГМО. Запах: властивий доброякісному м’ясу свинини, без сторонніх запахів. Термічний стан: охолоджене (м'ясо свинини м’якоть , яке зберігає протягом усього періоду після забивання і подальшого охолодження внутрішню температуру від - 0º С до + 4º С включно). Якість товару, що поставляється підтверджується відповідними документами виробника (посвідченнями про якості, декларації виробника, тощо). Товар, що постачається, повинен супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність державним стандартам (гатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації та збереження (ДСТУ 7706:2015).
мін. крок: 0.5% або 1 285.00 UAH