• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Сирні продукти (сир м'який, сир твердий)

Сир м'який: консистенція та зовнішній вигляд - м’яка, розсипчаста маса. Колір - білий або з кремовим відтінком. Масова частка жиру – 9-18%. Маркування – маркування з познакою придатності, відповідним шрифтом, нанесеною фарбою вільною від токсинів, відповідно до діючого законодавства. Оцінка якості – ДСТУ 4554:2006. Сир твердий: походження сировини – коров’яче молоко незбиране, без ГМО. Сир, який визріває під дією мікроорганізмів заквашувальних культур та ферментів з високою або низькою температурою оброблення сирного зерна та який пресують. Консистенція – пластична, ніжна, однорідна за всією масою. Смак і запах – без сторонніх запахів і присмаків. Запах у міру виражений сирний. Зовнішній вигляд – поверхня чиста, рівна, покрита захисним покриттям. Форма головки – брусок або сфера. Масова частина жиру – 45-55 % Маркування – маркування з познакою придатності, відповідним шрифтом, нанесеною фарбою вільною від токсинів, відповідно до діючого законодавства. Оцінка якості – ДСТУ 4421:2005

Завершена

46 500.00 UAH без ПДВ