• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

ДК 021:2015: код 15110000-2 «М’ясо»: Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина»; Філе куряче (свіже або охолоджене) код 15112130-6 «Курятина»; Яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина»; Свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина»; Сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина»).

Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого, повинна відповідати стандартам, технічним умовам (у разі наявності), іншій технічній документації, яка встановлює вимоги до їх якості, або зразкам (еталонам), якщо сторони не визначать у договорі більш високі вимоги до якості товарів.

Завершена

49 680.00 UAH без ПДВ