• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо свіже охолоджене: яловичина 1-ї категорії, свинина 2-ї категорії

яловичина 1 кат. свіжа охолоджена – 700 кг, свинина 2 кат. свіжа охолоджена – 1800 кг. М’ясо свинини має бути свіжим, охолодженим, в полу тушах або четвертоване, без стороннього запаху; поверхня від блідо-рожевого до темно-бардового кольору, без згустків крові та забруднень. М’ясо яловичини має бути свіжим, охолодженим, четвертоване, без стороннього запаху; поверхня від рожевого до червоного кольору, не завітрена та без ослизлювання. М’ясо свинини і яловичини повинно бути клеймоване.

Завершена

121 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1.7% або 2 000.00 UAH