• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015, код 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб «Цільнозерновий» із суміші борошна пшеничного вищого гатунку та борошна цілнозернового подовий ; Хліб "Солодовий" із суміші пшеничного та житнього борошна вищого гатунку подовий: Хлібобулочні вироби)

Хліб "Цільнозерновий" 0,6 кг нарізний, упакований з терміном реалізації 48 год. (не менше гр). Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій) дозволено невеликі тріщини та підриви. Для упакованих виробів дозволено незначну зморшкуватість. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута. Колір золотисто-коричневий. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким. Хліб повинен бути виготовлений з цільнозернового та пшеничного борошна тільки вищого ґатунку. Для пакування виробів використовують харчову поліетиленову плівку та інші пакувальні матеріали, застосування яких у контакті з харчовими продуктами дозволено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.ДСТУ 7517:2014 Хліб "Солодовий" житньо-пшеничний подовий 0,65 кг нарізний, упакований з терміном реалізації 48 год. (не менше 650 гр.). Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій) дозволено невеликі тріщини та підриви. Для упакованих виробів дозволено незначну зморшкуватість. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута. Колір золотисто-коричневий. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким. Для пакування виробів використовують харчову поліетиленову плівку та інші пакувальні матеріали, застосування яких у контакті з харчовими продуктами дозволено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.ДСТУ 7517:2014 Хлібобулочні вироби пшеничні, упаковані з терміном реалізації 48 год. Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій) дозволено невеликі тріщини та підриви. Для упакованих виробів дозволено незначну зморшкуватість. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута. Колір золотисто-коричневий. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким. Для пакування виробів використовують харчову поліетиленову плівку та інші пакувальні матеріали, застосування яких у контакті з харчовими продуктами дозволено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.ДСТУ 7517:2014

Завершена

120 400.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 602.00 UAH