-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Стегно куряче, філе куряче, свинина, яловичина охолоджені)
Найменування предмета закупівлі:М'ясо (Стегно куряче, філе куряче, свинина, сало, яловичина охолоджені)(код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015 – 15110000-2 М‘ясо). 2. Кількість предмету закупівлі:2080,0кг. 3. Місце поставки предмету закупівлі: 51921, Дніпропетровська область, м.Кам’янське, вулиця Братська, буд. 4. 4. Строк поставки предмету закупівлі: до 31.12.2022 року. 5. Умови постачання предмету закупівлі повинні відповідати, зокрема ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та розділу «Вимоги якості» пункту 6 додатку 2 до тендерної документації.Поставка товару здійснюється різновеликими партіями згідно замовлення (до 17:00) на адресу Замовника на ранок наступного дня від дати отримання Постачальником замовлення на товар, що поставляється з 05:30 до 06:00 по будням. 6.Учасник в складі тендерної пропозиції обов’язково надає скановані оригінали/належним чином завірені копії наступних документів, які засвідчують якість товару, на кожний вказаний нижче товар, а саме: М‘ясо птиці, невакумоване, яке зберігається протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження, внутрішня температура від -2С до +4С включно. Запах, смак властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд : без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, з повністю видаленим оперінням. Консистенція – ніжна, м’яка. Термічний стан – охолоджене. Оцінка якості – якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:13 діючих на території України, ТР МС 034/2013 «Про безпеку м’яса і м’ясних продуктів». М‘ясо птиці, невакумоване, яке зберігається протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження, внутрішня температура від -2С до +4С включно. Оцінка якості – якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:13 діючих на території України, ТР МС 034/2013 «Про безпеку м’яса і м’ясних продуктів». Зовнішній вигляд – філе птиці без шкіри і грудної кісті, без згустків крові, з чистою, сухою поверхнею, не завітреною, без слизу. Колір – світло-рожевий. Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Консистенція – ніжна, м’яка. Термічний стан – охолоджене. М‘ясо свинини охолоджене, без заморожування, невакумоване. Оцінка якості – якість товару повинна відповідати ДСТУ 4590:2006, ТР МС 034/2013 «Про безпеку м’яса і м’ясних продуктів». Зовнішній вигляд – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини туші (лопатка, шия, балик, тазостегнова та ін. частина). Поверхня м’яса рівна, не завітрена, без слизу, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від світло – рожевого до світло – червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Термічний стан – м'ясо охолоджене. М’ясо яловичини охолоджене, без заморожування, невакумоване. Оцінка якості – якість товару повинна відповідати ДСТУ 4589:2006, ТР МС 034/2013 « Про безпеку м’яса і м’ясних продуктів». Зовнішній вигляд – м’ясна м’якоть великими шматками, без кісток (м’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової, лопаткової та інших частин туші). Поверхня м’яса рівна, не завітрена, без слизу, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від рожевого до червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Термічний стан – м'ясо охолоджене.
мін. крок: 0.5% або 1 475.00 UAH