-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо (М’ясо свинини вищого ґатунку, м'ясо яловичини вищого ґатунку, філе куряче охолоджене, печінка куряча)
Завершена
523 400.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 5 234.00 UAH
мін. крок: 1% або 5 234.00 UAH
Номер:
f7264d33f56e44a780b8b2a744e31434
Ідентифікатор моніторингу:
UA-M-2022-01-19-000014
Дата прийняття рішення про проведення моніторингу:
19.01.2022 00:00
Період моніторингу:
19.01.2022 11:19 - 10.02.2022 00:00
Статус:
Порушення не виявлені
Опис:
ДЕРЖАВНА АУДИТОРСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЗАХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
Н А К А З
19.01.2022 №37
Івано-Франківськ
Про початок
моніторингу закупівель
Відповідно до частини другої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», пункту 10 Положення про Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області, затвердженого наказом Західного офісу Держаудитслужби від 02.07.2018 № 186, із змінами, внесеними наказом Західного офісу Держаудитслужби від 14.12.2018 №291
НАКАЗУЮ:
1. Почати моніторинг закупівлі відповідно до переліку, що додається.
2. Відділу контролю у сфері закупівель забезпечити проведення моніторингу закупівель, зазначеного у пункті 1 цього наказу.
3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
Заступник начальника управління –
начальник відділу взаємодії
з правоохоронними органами
Управління Західного офісу
Держаудитслужби
в Івано-Франківській області Богдан ГРИЦАК
Додаток
до наказу Західного офісу
Держаудитслужби
від 19.01.2022 №37
Перелік процедур закупівель для моніторингу
№ з/п
Оголошення про проведення процедури закупівлі та/або повідомлення про намір укласти договір на веб-порталі Уповноваженого органу Опис підстав для здійснення моніторингу закупівлі унікальний номер дата оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу 1 UA-2021-12-21-018696-c 21.12.2021 Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
Начальник відділу контролю
у сфері закупівель Олена ПЕТРИНА
Етапи закупівельного процесу:
- Планування закупівлі та оприлюднення інформації про її проведення
- Розкриття тендерних пропозицій, їх розгляд та оцінка
Підстави для прийняття рішення про початок моніторингу:
- Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
Детальніше
Висновок про результати моніторингу
Статус порушень:
Не виявлені
Висновок про наявність або відсутність порушень законодавства:
За результатами аналізу питань визначення предмета закупівлі, відображення закупівлі у річному плані (додатку), оприлюднення інформації про закупівлю, відповідності тендерної документації вимогам Закону, розгляду тендерної пропозиції ФОП Михайлюк Любомир Романович, своєчасності укладання договору про закупівлю та його оприлюднення, відповідності умов договору умовам тендерної пропозиції переможця, враховуючи пояснення Замовника – порушень не встановлено.
Інформація про результати моніторингу закупівлі у розрізі стадій проведення процедури закупівлі:
За результатами аналізу питань визначення предмета закупівлі, відображення закупівлі у річному плані (додатку), оприлюднення інформації про закупівлю, відповідності тендерної документації вимогам Закону, розгляду тендерної пропозиції ФОП Михайлюк Любомир Романович, своєчасності укладання договору про закупівлю та його оприлюднення, відповідності умов договору умовам тендерної пропозиції переможця, враховуючи пояснення Замовника – порушень не встановлено.
Період усунення порушень:
02.02.2022 11:47 - 08.02.2022 00:00
Дата публікації висновку:
02.02.2022 11:47
Запити/Пояснення
Номер:
176fc48e7331429d9db1cc2bb85cfdb7
Назва:
Запит замовнику про надання пояснення
Дата опублікування:
27.01.2022 11:43
Дата до якої повинна бути надана відповідь:
02.02.2022 00:00
Опис:
У межах проведення моніторингу процедури закупівлі предмету «М’ясо (М’ясо свинини вищого ґатунку, м'ясо яловичини вищого ґатунку, філе куряче охолоджене, печінка куряча)» (інформацію опубліковано в інформаційно-телекомунікаційній системі закупівель Prozorro за номером ID: UA-2021-12-21-018696-c) та відповідно до пунктів 6 та 11 статті 10 Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні», частини п’ятої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) та підпунктів 2 та 9 пункту 6 Положення про Державну аудиторську службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2016 року № 43, постала потреба в отриманні пояснень (інформації, документів) із наступного питання:
1. Яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, та визначено його очікувану вартість? Також необхідно надати посилання на сторінку веб-сайту, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Пояснення необхідно надати через електронну систему закупівель протягом трьох робочих днів з дня отримання цього запиту. При цьому, до пояснень необхідно долучити документальне підтвердження.
Номер:
fcd827ee5986481d89ccee0b80323513
Назва:
Пояснення
Дата опублікування:
28.01.2022 14:57
Опис:
На Ваш запит, в межах проведення моніторингу UA-M-2022-01-19-000014 закупівлі за предметом «М’ясо (М’ясо свинини вищого ґатунку, м'ясо яловичини вищого ґатунку, філе куряче охолоджене, печінка куряча)» надаємо наступну інформацію та пояснення, щодо:
Підстав на основі яких документів здійснено обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість, повідомляємо:
1. Розмір бюджетного призначення, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначено згідно наступних документів, а саме:
- «Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі М’ясо (М’ясо свинини вищого ґатунку, м'ясо яловичини вищого ґатунку, філе куряче охолоджене, печінка куряча), код ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник 15110000-2 М’ясо на 2022 рік, ідентифікаційний номер в електронній системі закупівель: UA-2021-12-21-018696-c», що додається до цієї відповіді, а також розміщене на офіційному сайті Замовника.
Як передбачено ч. 1 ст. 4 Закону № 922, закупівлі плануються на підставі наявної потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель (далі – річний план).
Отже, визначення потреби в товарах, роботах, послугах, очікуваної вартості закупівлі, планування обсягів і джерел видатків, підготовка до проведення закупівель, складання річного плану та внесення до нього змін обов’язково передують процедурі закупівель.
Законом не встановлено обов’язку замовника складати та затверджувати річний план закупівель на підставі кошторису (тимчасового кошторису), фінансового плану (плану асигнувань, плану використання бюджетних коштів).Закон не містить заборон щодо проведення закупівель до набрання чинності Закону про Державний бюджет України, затвердження кошторису, плану використання бюджетних коштів, фінансового плану підприємства, замовник для забезпечення невідкладних потреб у товарах, роботах і послугах у наступному році, може наприкінці поточного року (або на початку наступного року) розпочати закупівлю за відповідним предметом закупівлі на очікувану вартість.
Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання продуктів харчування у попередньому році.
Технічних та якісних характеристик закупівлі визначено відповідно до діючих національних стандартів ДСТУ 4590:2006, ДСТУ 3143:2013, ДСТУ 6030:2008 або ДСТУ 4589:2006 для зазначеного предмета закупівлі.
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена відповідно до «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020 № 275 шляхом моніторингу цін на дані продукти.
2. Розміщення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на сторінці власного веб-сайту, повідомляємо, що Замовником розміщено відповідну інформацію, на відповідному сайті, посилання на офіційний сайт, де розміщена відповідна інформація, https://burosvita.com.ua/images/documents/purchases/meat0212015151100002.pdf