• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М’ясо (мясо яловиче, мясо свинини) (15110000-2)

Категорія замовника – підприємства, установи, організації, зазначені у п.3 ч.1 ст.2. Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі: процедура закупівлі – відкриті торги - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Торги не відбулися

89 100.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 176.00 UAH