• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Хліб кирпич

1. Форма виробів має бути правильною, скоринка — без великих тріщин і підривів. Забарвлення скоринки — від золотисто-жовтого до темно-коричневого. М’якушка хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. 2. Хліб пшеничний повинен бути випечений з борошна першого ґатунку. 3. Смак і запах мають бути характерними для кожного виду виробів. Вони не повинні бути надмірно солоні, кислі або з гірким присмаком і залежать від сорту борошна, з якого вироблений хліб, рецептури, тобто вмісту солі, цукру, жиру, технології приготування виробів. 4.Однією з важливих споживчих якостей хліба є його свіжість. 5.Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 95% від терміну зберігання.

Завершена

6 000.00 UAH без ПДВ