-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М"ясо куряче свіже чи охолоджене ( стегно)
Зовнішній вигляд м’яса свіжого: чисте без залишків пера, пуху, без подряпин, розривів,плям, світло-рожевого чи блідо-червоного кольору, жир м’який. На розрізі м'ясо щільне, пружне, запах специфічний, властивий кожному типу свіжого м’яса. Не допускається наявність згустків крові, кісток, пошкоджень поверхні, забруднень. Не допускається завозити м’ясні обрізки. М’ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці, заготовленої у господарстві і адміністративній території вільних від хвороби тварин. Кількість плівок, сухожиль жиру\сальної плівки не більше 5% від маси. Згідно норм ДСТУ.
Завершена
17 600.00
UAH без ПДВ
Нічого не знайдено.