-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Оброблені фрукти та овочі
1. Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. 2. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; склад; ґатунок; назва та адреса підприємства-виробника та пакувальника, телефон; товарний знак виробника або пакувальника; маса брутто, нетто; умови зберігання (відносна вологість); енергетична (калорійність – кілокалорій) та харчова (поживна) цінність 100 г продукту; дата виготовлення та фасування (рік); познака нормативного документа; строк придатності до споживання.