-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Вершкове масло
Товар. Масло вершкове селянське (не менше 72,5% жирності) повинно відповідати ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Пакування і тара. Масло вершкове щільним монолітом (маса нетто не більше 20 кг) повинно бути запаковане в ящики із гофрованого картону вистелені пергаментом, алюмінієвою фольгою полімерною плівкою або іншим пакувальним матеріалом. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Маркування. Кожна пакувальна одиниця маркується фарбою, яка не змивається, за допомогою трафарету, штампу, наклеювання етикетки із зазначенням інформації визначеної ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності. Термін придатності товару до споживання в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання при температурі не вищій ніж мінус 12℃.