• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421; Сир кисломолочний 9%

Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421; Сир кисломолочний 9%

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 17.12.25 16:39)

50 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7ec26db6d4c149998a58b620e876406f
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Масова частка жиру
ID: 098acd8d71314a10a7c877a48e19e015  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Добавки
ID: 4b6aec55fc3048aab9645b98b406510b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Відповідність ДСТУ 4554
ID: bc05a88eba7d44138a5c7f5eb6eaf120  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Безлактозний
ID: c86ed12884984666bba14101d3ee345b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e9f8529234bd485d8d77b0104a8ee7d1
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Масова частка жиру
ID: 2202726058ad494bb8b4d29da5cfbf42  
Мінімальне значення : 50  
Максимальне значення : 50  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Добавки
ID: 252a899cbeff488d838fbefedace551a  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: b8d2118d7ec0456193d31ea1dcf97a28  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.12.2025 16:44
Безлактозний
ID: c32fb22b86d34cf598c718b9cf51eee4  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження