• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Свинина; Курятина; Курятина

Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі пред’явленої зведеної накладної на оплату (за фактом поставки товару) протягом 30 календарних днів з дня його надходження. Строк поставки (передачі) товарів: з дати укладання кожного робочого дня протягом 2025 року. Місце поставки (передачі) товарів: Україна, Чернівецька обл., місто Чернівці, вул. Винниченка Володимира, буд. 119. Умови постачання Товару – доставка товару здійснюється окремими партіями кожного робочого дня, впродовж дії договору за адресою Покупця у період часу з 08.00 – 10.00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби, спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок, згідно заявок Покупця, які можуть бути подані електронною поштою, факсом та/або особисто в телефонному режимі тощо. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок постачальників. Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, з проведеною дез(сан)обробкою. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки. Товар поставляється з: видатковими накладними та копіями Сертифікату якості на товар або висновком держаної санітарно-епідеміологічної служби для кожного закладу окремо. При виникненні претензій щодо кількості чи якості товару, Постачальник повинен усунути недоліки не пізніше 2-х годин з часу отримання претензій від Замовника. У разі порушення Постачальником умов щодо порядку поставки, строків, якості товару, виправлення претензій Замовник має право в будь-який час в межах строків позовної давності застосувати до Постачальника, крім пені, грошовий штраф у розмірі 100% від загальної суми Договору. Учасник, протягом 24 годин після визнання його переможцем повинен надати Замовнику, шляхом направлення на електронну пошту Замовника, установчі документи та разом з договором зобов’язаний надати Замовнику Сертифікат виданий на адресу постачальника, яким посвідчується, що система управління безпечністю харчових продуктів, відповідає вимогам «ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT). Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі». Сфера сертифікації Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками, цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, м'ясом і м'ясними продуктами, фруктами й овочами; послуги вантажного автомобільного транспорту категорія харчового ланцюга: F (підкатегорія FI), G підкатегорія (GI, GII). Сертифікат повинен бути виданий акредитованим Національним агентством з акредитації України Органом з сертифікації. В разі ненадання Замовнику протягом 24 годин з дня визначення учасника переможцем таких документів, Замовник розцінює це як письмову відмову учасника від підписання договору, та відповідно відхиляє пропозицію такого учасника.

Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився день назад

398 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d9f18e6d14574f128f4680574257fd5c
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Частина
ID: 5353736047854d2b8555e2a346fcb0b6  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Термічний стан
ID: 4b63130a89c1495196693b6ea69801e9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7f0cf33b2e7d4558926e2b5cba569bd2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
З шкірою
ID: 980c096309fc4508878b882d22d8d15d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Наявність кісток
ID: 298fdd65dded4eb492e0161c8879ef8e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Категорія
ID: a487f407b5bb41abb82c3232153bfe93  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Вид пакування
ID: c9ecdf5457434379bffd52f3e9a1c4bc  
Очікуване значення : вакуумне  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c400cd9979104308aa2c6acfbf6876ab
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Частина
ID: 13b884140f1a4143be3083dacb96773a  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Термічний стан
ID: 5df4b9381a524ee5a50654a904b9d896  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Характеристики не суперечать
ID: c3799bd214464f16afc3163c23d341ed  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Вид пакування
ID: 3092d01c07294511a8b1fdd9e9e80099  
Очікуване значення : вакуумне  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ccf22046d6c240488b77cbf10d7cf507
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Частина
ID: 2c95b21bed08456090fce663b5e16d33  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Термічний стан
ID: cd110c5ac3404aed827bf047388530d2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b8f4aef513a44e0483bbb9a01cafa4cc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
З шкірою
ID: 404bec661e374f11a6541af78b18e7f3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.12.2025 18:06
Наявність кісток
ID: 4dce8e2de49e4776ab96661b56a16f9b  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження