• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143 згідно з кодом ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»-15110000-2 М'ясо

Товар поставляється Постачальником партіями у відповідності з замовленням Покупця по асортименту, кількості та в строк до 25.12.2025 року щотижнево протягом 2-х календарних днів з моменту подання заявки замовником (телефоном) за рахунок Постачальника. Місце поставки Товару: 19402, Україна, Черкаська область, місто Корсунь-Шевченківський, вулиця Ярослава Мудрого,120 (в приміщення складу харчоблоку силами та засобами Постачальника).

Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився 2 дні назад

34 900.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c4f874ab4fb04363b36af6002993911a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Частина
ID: 8b7c94f0d84040a9afbf16a35b674f07  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Термічний стан
ID: d4166a38025a4069bdc3e72e919eeb74  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 962757c2e39b47269496dda45e3e6db1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
З шкірою
ID: 40b56932f9fc427682a7e0825ebff59b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Наявність кісток
ID: f4b58044ad934efbbd51a1544375b9f6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Категорія
ID: db987aa055634038bd6ef70560b07b31  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3446a7fe98284744866245396f3a3cdb
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Частина
ID: 2788f7d945d3416594eb04d615fb8fc2  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Термічний стан
ID: ce1d82a345da4893aa816caed183506c  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fc85f9495a8746cc8eabb8d322c472ba  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
З шкірою
ID: 85da2a66302240569f0b966a0e0ea893  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.12.2025 09:01
Наявність кісток
ID: c5f49e89e8ec4dd49231a17d06ff86e8  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження