• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Поставка товару здійснюється Постачальником відповідно до заявки, два рази на тиждень з 08:00 до 13:00 години для 10 закладів дошкільної освіти Ірпінської територіальної громади. Заявки подаються електронною поштою, факсом або телефоном

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 10.12.25 00:00)

506 000.00 UAH з ПДВ
Довідка МВС
Оплата за участь: безкоштовно

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b20fd87bf382457e9877f8d33767b8ec
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
З шкірою
ID: 4542739c23b14adb8bae27b5595a363b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4034d875fd644fbfbd3ae0c45c787c61  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Наявність кісток
ID: 1d1fa6682a8f4218b1253646493f7acc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Категорія
ID: 6ccdbde9a6d44ddea3a1c222f8b39c69  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Частина
ID: aa79a1f2f2d44bbc8342c2a05e01f4c5  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Термічний стан
ID: fdd22919cd3946d5bab9d07aaf60e1a3  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7e23c026df4f4c2980e9213dc3a3b2b0
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
З шкірою
ID: a914b49bf8eb4af48d4ae352e4a52e82  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9919b4a1ed28421b978af9cde8ac45ae  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Наявність кісток
ID: faa7bb77cec84a03add703b4bd8b2fd0  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Термічний стан
ID: 3939d52edfa34527a3537817154ee2c9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Частина
ID: 3d0bd8efab3f40e884cae60f95353b5c  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e3387438fa5049bc994b66bfdc73bea1
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
З шкірою
ID: b4e68a48d5a84cf19e554bfbdddaaa0b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Наявність кісток
ID: 0108c349db064affbab7fa2134a33f1b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fda09da23e94943aea01af87920eafc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Частина
ID: 2d38de6e73304b6cae2d1572ad1907f7  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Термічний стан
ID: 6caf8293a87c4a82be65ef1494e3d061  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d6f72bac098444c3afcc34e99f7d1bd5
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Термічний стан
ID: ea9924ab83ed4348ab9d3a5c69e1d5f6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Характеристики не суперечать
ID: 1d5c28f358084a239d5cdfaff0809828  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Частина
ID: f9526a7fa6e345a3a9e01c83c3cc37f3  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0ccec03c34b540b5aa3d6b5e9b673b7c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Відповідність стандарту
ID: 242b5ed5306d4755b074cce3ff1bd1f7  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Частина
ID: 0c9864791cc145538c20fcd1c2b23cc7  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Вид
ID: d2a7623d0c3e47a3ad90801d223e9818  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 15:06
Термічний стан
ID: 9b9fea182ef64c4ea26ad16f5f086b2c  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження