• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яйця столові курячі

Постачання здійснюється дрібними партіями один-два рази на тиждень, у кількості відповідно до наданих заявок Замовника до кожного закладу окремо. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями транспортом учасника-переможця. Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару має здійснюватися автотранспортом Постачальника, що призначений продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Доставка до місця поставки товару, навантаження та розвантаження, здійснюється Учасником за його власний рахунок та входить до ціни товару. Товар повинен мати на своєму маркуванні позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. Маркування харчових продуктів повинне відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Харчові продукти не повинні містити генетично модифікованих організмів. При поставці кожна партія товару супроводжується посвідченням про якість або: декларацією виробника, протоколом випробування, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною. Постачання товару та відповідна документація на товар, щодо предмета закупівлі, здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 10.12.25 00:00)

40 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b2b14566ab2f4becb5f7c35a06347742
Критерій стосується номенклатури Яйця столові курячі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 14:20
Категорія
ID: 2ed32bc8e36f4457a57567e4278962ec  
Очікуване значення : Вища (L) / Перша (М)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 14:20
Маса одного яйця
ID: 371296a3f7f64fd4be34e078e8d4d834  
Очікуване значення : від 53 до 62,9 г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.12.2025 14:20
Відповідність ДСТУ 5028
ID: 4808cc83c8ca446991a7ca2bed925f69  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження