• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589,Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Порядок поставки (передачі) товарів здійснюється з моменту дії Договору до 31 грудня 2025 року згідно поданих заявок, крім вихідних та святкових днів (з 08 год 00 хв до 15 год 00 хв транспортом Постачальника). У зв’язку із нестабільною роботою навчальних закладів (офлайн/онлайн), яка залежить від безпекової ситуації у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години. Заявка подається Покупцем не пізніше ніж за дві години до часу поставки, шляхом направлення електронного листа на електронну адресу Постачальника або шляхом передання інформації за номером телефону Постачальника, зазначеному у цьому Договорі. За необґрунтовану затримку поставки товару або поставку не в повному обсязі згідно прийнятої заявки, Постачальник несе відповідальність відповідно до п.7.2. цього договору. Поставка Товару за даним Договором здійснюється окремими партіями протягом року за домовленістю, товар повинен бути у відповідній упаковці, у відповідності з накладною.

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 06.12.25 23:00)

181 370.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8162427984c449448c4ce3f6616a3a81
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Відповідність стандарту
ID: 93a9dcc5feef45659b07158b249700aa  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Термічний стан
ID: 88a185147cee4e1a9d30fb160d0983dc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Частина
ID: cdd1a3906e3f4cb2bb40231d68236e8a  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Вид
ID: 806c86a2a12244dbbc32e74004953880  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6e030d642f784f5a918ddbc7c13116ca
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Характеристики не суперечать
ID: 5072bf33f42646beb1fa77ed3d7f05fc  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Термічний стан
ID: 6d3bd21abb1d4e7e99c710fe84a3e8cb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Частина
ID: 11cfe0fa7d2b4ae0922d06b60a6ecf4e  
Очікуване значення : вирізка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 31621b55192e4e4a8a6fb2677c95d028
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Категорія
ID: 361f5341949846a1aa7bbbe31fee718f  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Наявність кісток
ID: 0020852f6bf84c16baeacf2e69636e6e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
З шкірою
ID: 03651a4d5311437db44443efb6f059cd  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6602ddfdb0714d71908155e1b027c6ad  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Термічний стан
ID: 8a0f731615614748b3ed05efb67f019d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2025 21:43
Частина
ID: 8665430d5376485da30b6b30f3548502  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження