• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сир кисломолочний ваговий; Сир твердий ваговий

Сир кисломолочний ваговий; Сир твердий ваговий, Поставка партіями на підставі заявки Замовника

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 26.11.25 08:00)

91 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 47ce608c3eec40efb4928f1b5621c2e3
Критерій стосується номенклатури Сир твердий ваговий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Масова частка жиру
ID: 17d5e117a2484baf841c1d0aa7829a19  
Мінімальне значення : 45  
Максимальне значення : 45  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Добавки
ID: 032a918cc72b4c68b4228df2984a1627  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: 20921b8e473847238b6971bc3c7b9e67  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Безлактозний
ID: 1ddd100e6c714db687b8f1472344e07f  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0e74cad701194a9a8e405bf53929aa83
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний ваговий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Масова частка жиру
ID: 633d718b224e40ffa19571bc03e73afe  
Мінімальне значення : 9  
Максимальне значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Відповідність ДСТУ 4554
ID: 40129f4c24b64e88a0ea40e53f1fa6a9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Добавки
ID: 654b43190d9e45f2b6dade7931701634  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.11.2025 14:55
Безлактозний
ID: c7cc24d3c7464672a19e210b3db635eb  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження