-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Овочі, фрукти та горіхи
Період подачі пропозицій
до закінчення періоду залишилося 2 години (до 21.11.25 10:00)
240 779.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e99e0394735249b18b99f5cfffa7ad66
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 27a2a64c8eb5437b8d27d833d124f73f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Вид сорту
ID: e8d78efbfbfd40ee93c94ec9ad770868
Очікуване значення :
з плоскою, овальною та округлою формою
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Діаметр плоду
ID: d70120f7890545aeb446d9549ee809ef
Очікуване значення :
не менше 15 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 78779d25a13a4d6ca24790fb98d6fe7e
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Відповідність ДСТУ 2659
ID: e4a447cdc41b4a2b854e335b40f77bcf
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Розмір плоду
ID: 9c83b52d41434f36933893210f61c647
Очікуване значення :
діаметр не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Сорт
ID: f077501d454d4607976263b1c46f9f17
Очікуване значення :
округлої форми
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3e158163064949b39b269e5955c6161e
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 88b880bf13074e0e9eb030c5289618ee
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Цибуля ріпчаста рання
ID: e8900c612f1a44bd8175340178b5783e
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Найбільший поперечний діаметр
ID: a89ddae8caab4e01a3f8142bb2ecce46
Очікуване значення :
від 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Товарний сорт
ID: cd5e05cee6864374a312e13f17f5b978
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 88ade255a53b46ff9702fd6a0dd87d57
Критерій стосується номенклатури Ківі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Калібрування за вагою
ID: 1f065c12fce84ae6ab761d53493ba0ad
Очікуване значення :
не менше 90 г
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Сорт
ID: aa6da8e22fb84dc6bdcc1dc7af7f6617
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 43edc9a07a7f41adb518bdb19ecf1436
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Колір (на момент реалізації)
ID: 07a8347a8b1341e392de2fcd3e9c9217
Очікуване значення :
зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Ґатунок
ID: 6714117af6de4c33a811e3b44ae1cb95
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Діаметр плоду
ID: 0bfe68630fbc43bea3e6d1652b12f498
Очікуване значення :
не більше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Розмір плодів
ID: 041baae1617f40cfaea4afac1b69ff1f
Очікуване значення :
не менше 20 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: bad6c1beb90b440a87d8ef8cf8ed0e12
Критерій стосується номенклатури Хурма
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Вид
ID: 1eedabeeab0f436ebdb325c3151ff1b1
Очікуване значення :
шарон
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Сорт
ID: 810482b7209b4db9b2455625fe3ecd93
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c0b47934ce0b4c58a815f011fade6f21
Критерій стосується номенклатури Часник свіжий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Відповідність ДСТУ 3233
ID: 57b256b3559f4c0a99312bf933e0a7a7
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Розмір цибулин за поперечним діаметром
ID: 2b8de451992241d9867697c3fcfcdf25
Очікуване значення :
не менше 40 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Товарний сорт
ID: b4954b7906f54170bb2767153c87359f
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2f44864699644ab4823e3864550a2e8e
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 987508b3f1d84cd08e43633fed38cd43
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Строк достигання
ID: 55dee1aaf8914981bf41a862e9ac9dfd
Очікуване значення :
пізньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Товарний сорт
ID: 6fcbb289c1c74f01bab75086a3196a3d
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 418e04a18d4646a88ab4a298f88fbf32
Критерій стосується номенклатури Дайкон
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Форма
ID: 85cdcf19074944eabee18410cb67c1c1
Очікуване значення :
овальна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Поперечний діаметр коренеплоду
ID: b6747aa31632442a92c7af969f0b035d
Очікуване значення :
60-80 мм
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b96129ce7c8d45bda1d8e608054f3f17
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Відповідність ДСТУ 7035
ID: e4edd22ab3144be1a672b3fac143006a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.11.2025 17:06
Товарний сорт
ID: ffe32a30a4ab4066815d034cc87bcc5a
Очікуване значення :
перший
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження