• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе пангасіуса с/м без шкіри 170г ДСТУ 4379, хек с/м обезголовлений, 200-400г. ДСТУ 4378 (за кодом ДК 021:2015 - 15220000-6 Риба, рибне філе та інше мясо риби)

08352, Україна, Київська область с Вороньків вул Київська 1

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 20.11.25 00:00)

50 640.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f5f6b2eadcec05d933e5479801a5507a
Критерій стосується номенклатури Риба заморожена морська
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 92daa2815700967a7b97c65b4ba455dd  
Очікуване значення : ДСТУ 4378  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Розмірний ряд
ID: 25bad41a08227f71216e50e758b8333f  
Очікуване значення : 200-400г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Тип
ID: 5d1a262c8832e215b4a6f0faccb45bf4  
Очікуване значення : обезголовлена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Вид риби
ID: 9c2ea7bd2e53866dd7ef995fe5296a63  
Очікуване значення : хек  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8be9bbd9f36248d09204250d0d8bdc48
Критерій стосується номенклатури Риба заморожена морська
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: bc5b0054badf96a27a5528bd54b0e972  
Очікуване значення : ДСТУ 4379  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Розмірний ряд
ID: 76bf8cf6f13bc05119813987b2c3b1cd  
Очікуване значення : 170г+  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Тип
ID: dc377afa084233ea982da4aea0ca5921  
Очікуване значення : філе без шкіри  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2025 00:22
Вид риби
ID: b3aa9067f627f1e3fb1f8e410f80a4f4  
Очікуване значення : пангасіус  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження