• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Кукурудза цукрова консервована, першого сорту, банка металева, фасування 420-425г; Горошок зелений консервований, вищого сорту, банка металева, фасування 420-425г; Паста томатна 25% без солі, 300-500г; Маслини та оливки консервовані фасовані; Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок вищий, ДСТУ 6072; Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494

Горошок зелений консервований, вищого сорту, банка металева, фасування 420-425г; Паста томатна 25% без солі, 300-500г; Маслини та оливки консервовані фасовані; Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок вищий, ДСТУ 6072

Завершена

32 300.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 87269dd0a8484617bc32ced9e8ebb2d8
Критерій стосується номенклатури Маслини та оливки консервовані фасовані
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Маса нетто
ID: 179d50e77a9a42428e858c6336ce5b88  
Мінімальне значення : 300  
Максимальне значення : 300  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Бренд
ID: 4ed63621a37d406d8359227ff60ce45b  
Очікуване значення : IBERICA  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Вид
ID: c1c5796a027d4b69b7208e4be8d75bef  
Очікуване значення : чорні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Наявність кісточки
ID: 3a253a257240476cab69123492a6281e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Тип
ID: 073fde50c9794c7d9183516174d1c676  
Очікуване значення : в розсолі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Упаковка
ID: 2ab014d7657043389b56f20fa3f00c6c  
Очікуване значення : банка металева  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Начинка
ID: b61e5b61a4f044d3ab35813029a6e43e  
Очікуване значення : без начинки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d72e6c5c17c14becae8624b294e1c76a
Критерій стосується номенклатури Кукурудза цукрова консервована, першого сорту, банка металева, фасування 420-425г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Маса нетто
ID: 5edaed9d3b4349819e442c217a20a82d  
Мінімальне значення : 0.42  
Максимальне значення : 0.425  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Вид
ID: 029792b0cb0d487e82a5ac15c2ab7d6b  
Очікуване значення : кукурудза цукрова з цілих зерен  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Сорт
ID: 1b821a7881d64954a17c0e4783621792  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Фасування
ID: 33815958eff242deb4f4305bd697b905  
Очікуване значення : банка металева  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Відповідність ДСТУ 7164
ID: 9935a878d9cd4f0e8104ee9473417c40  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d0d49439e8f1482082c0877ecd99b662
Критерій стосується номенклатури Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Вид сушених фруктів
ID: 5293bf4622fd4a8dae7566a42d8d2d87  
Очікуване значення : суміш сухофруктів  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Відповідність ДСТУ
ID: 1358500505da49ba8b42eb0562807d7a  
Очікуване значення : ДСТУ 8494  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 87875bca4ceb4b8586e5da4707a141b6
Критерій стосується номенклатури Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок вищий, ДСТУ 6072
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Вид
ID: 80d697674923436fa2e3abd93f8f9dc0  
Очікуване значення : повидло  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Фруктово-ягідна основа
ID: 23870709519247d1b6f5beae4b5d25ff  
Очікуване значення : яблуко  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Стерилізовано
ID: cf5f5666b32b4637ae798d107db23cab  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Ґатунок
ID: 0caac75efe9d44d29d0675c375571705  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Відповідність ДСТУ
ID: c052e1aed3964d3fa991aab298628e3e  
Очікуване значення : ДСТУ 6072  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dbc2695f36a44eab84a54602b4a1ab5d
Критерій стосується номенклатури Паста томатна 25% без солі, 300-500г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Масова частка сухих речовин
ID: 7187a44eef494058ad4792f810a9ebcc  
Очікуване значення : 25  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Маса нетто
ID: b9c66d6a34414f73aebf38c543326628  
Мінімальне значення : 300  
Максимальне значення : 500  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Фасування
ID: ff1c3dde58e44f5e8c73c7dd8b2690d3  
Очікуване значення : банка скляна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Сіль у складі продукту
ID: a179c3d6e69240fdb6da548527f24874  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Характеристики не суперечать ДСТУ 5081
ID: 4aa21f228928439bb7c1ae7be1b08b3b  
Очікуване значення : так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 02993c7ce2f74586b17fbe833f07714a
Критерій стосується номенклатури Горошок зелений консервований, вищого сорту, банка металева, фасування 420-425г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Маса нетто
ID: b7d7847c25eb497ba06319c3009825c6  
Мінімальне значення : 0.42  
Максимальне значення : 0.425  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Сорт
ID: e695cb70f5e7480399c35ff3e6f7986c  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Відповідність ДСТУ 7165
ID: c169e51056cf4b1d94af39650d85a50f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2025 11:16
Фасування
ID: 2f18d5e87b1f4a05bed6f9ff7e1054ce  
Очікуване значення : банка металева  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження