• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

З метою дотримання вимог ДСТУ 4590:2006 та 3143:2013 щодо рекомендованого строку зберігання свинини та м'яса птиці, поставка (передача) товару здійснюється партіями 1-2 рази на тиждень, в робочий час транспортом Постачальника, згідно з наданими заявками Покупця за адресами закладів освіти. Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: копіями посвідчень про якість, та/або висновків санітарно–епідеміологічної експертизи, та/або декларації виробника, та/або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару (у передбачених законодавством випадках). Згідно Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та ДСТУ 4590:2006 свинина має бути нежирна (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса), незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, глибина надрізів м'язової тканини не більше ніж 10 мм, без стороннього запаху. Згідно Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та ДСТУ 3143:2013 м'ясо птиці (філе куряче) має бути без шкіри та кісток, колір від блідо-рожевого до рожевого, без стороннього запаху, консистенція охолодженого м'яса: м'язи щільні, пружні.

Завершена

86 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 993fd126f46747dda3a387f18f7c7d8a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
З шкірою
ID: 000f0ff2c98d4b429a4e49751be88f81  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b0e23ba5662d40c9919fc3d7c7875ca3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Наявність кісток
ID: e444f273334f4471a09ac777f583a52e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Категорія
ID: 3a40b3bccf1b4435bf44bf57930b1534  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Частина
ID: af3b9a3d48b8452db59376632d05d543  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Термічний стан
ID: 03734a7b80614f71a638915531131b34  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 501fe87409ea4e708d4350e7c9effee2
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Характеристики не суперечать
ID: aee8a0a59cfd40489998579b39e5cecf  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Частина
ID: 37585aa5d0ea46228a30986cfc2d60e6  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 21:04
Термічний стан
ID: 355d59996f044bc3856f52d6bb451d15  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження