-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Буряк код ДК 021:2015:03221111-7; морква код ДК 021:2015:03221112-1; цибуля ріпчаста код ДК 021:2015:03221113-1; капуста білокачанна код ДК 021:2015:03221410-3; банани код ДК 021:2015:03222111-4; лимони код ДК 021:2015:03222210-8; яблука код ДК 021:2015:03222321-9
Буряк код ДК 021:2015:03221111-7; морква код ДК 021:2015:03221112-1; цибуля ріпчаста код ДК 021:2015:03221113-1; капуста білокачанна код ДК 021:2015:03221410-3; банани код ДК 021:2015:03222111-4; лимони код ДК 021:2015:03222210-8; яблука код ДК 021:2015:03222321-9
Пропозиції розглянуті
період кваліфікації завершився 2 дні назад
91 840.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9bb9e8acc87c48738830d9772c9de4ba
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, рання, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Товарний сорт
ID: 376adb8be1a449ed86954c37904f4267
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Найбільший поперечний діаметр
ID: 46aab0b623f74713bc88aa4bb5fcaa2c
Очікуване значення :
від 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: b169b680ca924e82a93f713bf96115f6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Цибуля ріпчаста рання
ID: 01513615bfaa46a7a241944faacca0d9
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fba6a8a874e844609696438312da9258
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 7d52bf2ab2a74fc69c179fb1ae7959ae
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Товарний сорт
ID: 7ed0eaa619d74f028ea05db15da466d6
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d7431898f604d8990b1c80496351aca
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Товарний сорт
ID: 54de23ca51134cfabd9eb4bb45469517
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Діаметр коренеплоду
ID: 86d961993ce94b2f9f50435165a181c8
Очікуване значення :
5-10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Відповідність ДСТУ 7033
ID: dd05c296dd864b8e8bc55cae6ec083a1
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bb2e2eadc4a94f4c9a449b0978e55bc9
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Термін достигання
ID: ff5aa17d9def4a9bbf1583bccdd344fa
Очікуване значення :
пізньостиглі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Товарний сорт
ID: 87bb942510f44c87a8b8d492ed527956
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром
ID: d75b4fd881324202a5496a8520427b86
Очікуване значення :
не менше 65 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Вид
ID: 73a7e8a5e17a4f84a09e90a1668d90bb
Очікуване значення :
червоні види плодів
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: ee10c237043447db90bbb3a8eaaf2b3a
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d523c91382cf435886fac781aed40948
Критерій стосується номенклатури Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 5ccb8f06cc9040ba8ba272b28d761ef5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Колір (на момент реалізації)
ID: 9398ea5c40a444d2a618ab64acac9c65
Очікуване значення :
від світло-зеленого до жовтого
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Діаметр плоду
ID: 911c0fa1fc724b13a9c2da0248a0b4b2
Очікуване значення :
не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Сорт
ID: c61d8a2a9204481a9e75334b029341c5
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 430b6238b2ad4f2f9e1531a8582d555f
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9646603efae74daf89c47b4cc3c6f06e
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Ґатунок
ID: 6bb29d9be83543aabed8ed72f90dadf7
Очікуване значення :
другий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Колір (на момент реалізації)
ID: 10f277de40b841e89f474ffff226f142
Очікуване значення :
світло-зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Розмір плодів
ID: 2631ae9d6d114e82977e05de0dba9d72
Очікуване значення :
не менше 14 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Діаметр плоду
ID: dc63424990c04cd683a49de805884572
Очікуване значення :
не більше 4 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 995ee90b2ac64186a0e73bef4f5e3f6e
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, ранньостигла, ДСТУ 7037
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Строк достигання
ID: 38aa8c6ff668412fb9d19da5cc620e48
Очікуване значення :
ранньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.11.2025 11:58
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 53368cea74d0464c9f5814c674315012
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження