Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
ермін поставки - 1 раз на тиждень згідно заявки. Всі технічні нормативи, які визначають вимоги до продукції, забезпечуючи її якість і безпеку, зазначені у відповідних ДСТУ до кожного виду продукції. Смаки та запахи - властиві для зазначених видів товару, без стороннього запаху та присмаку. Плоди та коренеплоди повинні бути чисті, сухі, цілком сформовані, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками та хворобами, зрілі, не зів'ялі. Тара повинна бути міцна, ціла , чиста та суха. Транспортування здійснюється закритим транспортом, що забезпечує збереження якості та безпечності вантажу протягом шляху його транспортування. Кожна партія товару повинна супроводжуватись відповідною документацією ( видаткова накладна, ТТН, сертифікат якості). Властивості товару та вміст хімічних речовин в ньому повинні відповідати заявленим в сертифікаті.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 88edfb5942db4a5a8cb1b1a321d3fe1c
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Відповідність ДСТУ 7035
ID: b737b4d98dcb4039be1d577266d1fb4b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Товарний сорт
ID: 274b91131b7b441faa3becf303d3a3f2
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9b1efa37f8b742158cce9cd8188d0a95
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Відповідність ДСТУ 7037
ID: c6e1e37ca6384161b2806564e7adf4e2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Товарний сорт
ID: 2ba8b28d7c1e4d8da8c362dcaedf65d2
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Строк достигання
ID: 03817b3ab2164b62b91e0811a60db934
Очікуване значення :
пізньостигла
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: be5fc31f7298449c8efc0271e6905866
Критерій стосується номенклатури Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Відповідність ДСТУ 3233
ID: bac8a8f866634bd0abc164f02d1b2378
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Товарний сорт
ID: b489a7bcb9324019a575c7b94e212742
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Розмір цибулин за поперечним діаметром
ID: 4c6c5102698d47948bb9b7647455c446
Очікуване значення :
не менше 40 мм
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4ca719050c534d3d9be1465e6cd26cea
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 0501de9b770842a79a0adab87b45faf8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Цибуля ріпчаста рання
ID: ef8855b83af24aff91a71af2e70356f4
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Товарний сорт
ID: 35fd0bba25e343ba8a3f3490a3c60020
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Найбільший поперечний діаметр
ID: 88b04f1d2952402e88702764db0d5028
Очікуване значення :
від 4 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 719e98e3023b4d56b364b920dc13bbb7
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, першого товарного сорту, червоні види плодів, ДСТУ 8133
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Вид
ID: ab064d70d6594231b9844bfa4bdd22e2
Очікуване значення :
червоні види плодів
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром
ID: 02b94602a1e0485a862dcbb9e63eb830
Очікуване значення :
не менше 65 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Товарний сорт
ID: 8b734f6241664c8a9fdaee77886877ee
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Термін достигання
ID: f5915184869c4aec847ef1decfd18112
Очікуване значення :
пізньостиглі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 2dd1c419594140278b4099f065d254fb
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0e4758fa471e4b8081dc187d9627cb7e
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, другого сорту
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 3ad25ba430d04f628e1557e74be93db6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 67cea90b5329469a9902c82c66edc2c6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Колір (на момент реалізації)
ID: 8c104fd10c5648d68acd23377f342485
Очікуване значення :
від світло-помаранчевого до помаранчевого
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Діаметр плоду
ID: d3949fbcfa624fed9147c4a55c811f98
Очікуване значення :
не менше 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Сорт
ID: cbbc03cb68ee4b928003b38dbddb7aa6
Очікуване значення :
другий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f0cbb9bc5f35458a90054fe318671553
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий другого товарного сорту, 5-14 см, ДСТУ 7033
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Відповідність ДСТУ 7033
ID: e28f696e09fd47a2b1e3380ecf71e2cc
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Товарний сорт
ID: 0251c8ab40be48f4a627bcd3132386b2
Очікуване значення :
другий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Діаметр коренеплоду
ID: 94b1c27d49df4ebda5090d327e47e650
Очікуване значення :
5-14 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 579185426a6044479674e771c7164dce
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Ґатунок
ID: d3d2a3e04cfa468f8a6136d6a32fd64a
Очікуване значення :
другий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Діаметр плоду
ID: 504f4a2b310742fbbbbc6784277de6d6
Очікуване значення :
не більше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Розмір плодів
ID: 6222e9c7587444a49246020fb3e5b98c
Очікуване значення :
не менше 14 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Колір (на момент реалізації)
ID: 05a8e78cd0ca4374808ccf8dbde3213b
Очікуване значення :
світло-зелений
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fbe4f9691c974ef4840dd18df1524a3f
Критерій стосується номенклатури Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 4fb8ee9e5eaa406da4fd2a630282ef96
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: d9b14e97f1cf4793b7db8aee011cbc03
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Колір (на момент реалізації)
ID: 5485a660946849999e80f489b83628b2
Очікуване значення :
від світло-зеленого до жовтого
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Діаметр плоду
ID: fce79d0538c54bfe8fd9c69f2bd12b8f
Очікуване значення :
не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2025 12:30
Сорт
ID: b7bff40fc6d1466f81f15a506da3cd52
Очікуване значення :
перший
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження