-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Період подачі пропозицій
до закінчення періоду залишилося 2 дні (до 28.10.25 00:00)
944 900.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 00f662b8b8434294b0d83e3679d8ff9a
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Характеристики не суперечать
ID: 6caeb07c70e94ed6904ff1fc308c3213
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Термічний стан
ID: 45eee437f464408cadca566766e16df1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Частина
ID: 4615dd6334cc442cb3084aa5f019e4ac
Очікуване значення :
окіст без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8c535c3441c249f98e2e68a65bdbe3d3
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Відповідність стандарту
ID: ae4d74427582433b987f2d9b16ff4ab5
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Термічний стан
ID: 9c8f582f1b9247dfa1ba509b5266dbbf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Частина
ID: d3e6c894d2b34e18afcb362462116a1d
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Вид
ID: 6a49cb41d38f4c758ef3d80fb53359d1
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c1f2ea089da14604a13d12f63e73cea1
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Категорія
ID: ae926d3bdea342a5a0134e4711a14776
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Наявність кісток
ID: 2e943c3d296c4ca7bc7d0624855adcbc
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
З шкірою
ID: 6dd57ddd9ff84601b8c4a7cc891aa2a9
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4215c87f82ef496a873e78960a2cac4d
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Термічний стан
ID: b550a0bbdf924896a55d5613c057786f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 23:28
Частина
ID: dca377603fdb4b92bb69bc6d9c97c2b1
Очікуване значення :
філе
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження