• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589

Поставка товару здійснюється окремими партіями 2 рази на тиждень відповідно до письмової заявки Замовника. Місце поставки товару: Доставка та розвантаження товару здійснюються до закладу Покупця (приміщення харчоблоку). Поставка здійснюється за рахунок постачальника в зазначений в заявці заклад Замовника. Ціна пропозиції включає витрати на транспортування, доставку, розвантаження, збір, зберігання, сплату митних тарифів, наявність сертифікатів, тощо. Учасник бере на себе обов’язки по відшкодуванню транспортних збитків по поверненню неякісного товару або через ненадання відповідних документів. Учасник разом з товаром надає Замовнику видаткову накладну на товар, сертифікат якості та всю супровідну документацію на кожну партію товару згідно вимог діючого законодавства. Постачання товару повинно здійснюватися спеціалізованими транспортними засобами, призначеними для перевезення продуктів харчування, що забезпечують збереження їхньої якості і безпеки для здоровʼя. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обовʼязкових медичних оглядів. Замовник має право перевіряти наявність санітарного паспорту та санітарну книжку водія. При постачанні товару надаються документи, що підтверджують якість товару (посвідчення про якість та/або сертифікат відповідності (якості) та/або декларація про відповідність та/або висновок санітарно-епідеміологічної служби, тощо)

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 3 дні (до 28.10.25 06:00)

309 775.20 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dbb916017bb74d4a9b9736bfc746ab43
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Відповідність стандарту
ID: 447b5c5aadbf4e378bc5643f1992c129  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Термічний стан
ID: 6b15ea753043448b8c6e5862a2b74f00  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Частина
ID: 25c961626e0c485ba70749caa7574dea  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Вид
ID: d8c549daac374d57927c537ad7aa3d50  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1efd57f38f4d48f68c2e4d4c188c689a
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Характеристики не суперечать
ID: 8cd4f014f30144cfbad804c05a0720d0  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Термічний стан
ID: d1ecde8c71e448fd9c003e615db0c2c7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Частина
ID: 49801272f909492da6a0c396837ce3b0  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 881f5340f6a14598bb16f06959ad39b2
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Наявність кісток
ID: 99be1162e7004e5a98260922f6030b67  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
З шкірою
ID: ccabc18d629b4f2b8d0276f6ef965bfc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a6d82b56e56b4fac886d2073ac4e5caf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Термічний стан
ID: d23907e5aa3c444b95f41ddb8b846cb4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Частина
ID: c2c0b17d601942b18c3ccde26208c81e  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 07ade9eb52fd4b86baa6ca0721ad634f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Категорія
ID: 5108cdbc7212420b8cb239af26795fea  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Наявність кісток
ID: 5b8281ece07644c2b5c9e26cf3806ad1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
З шкірою
ID: cab813dd66d6435c907e7692d7b5aa04  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f3ebd86a293e43968c79b7104835df99  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Термічний стан
ID: 1a40dbef75db4d26b127b270134afc8f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2025 12:42
Частина
ID: 7ad0969f085944c39ded198d0d2dcf3e  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження