• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Повидло та джеми вагові; Соління

ДК 021:2015 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишився день (до 25.10.25 08:00)

34 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 72991aba67c34b6fb0c9982fd50e2a00
Критерій стосується номенклатури Соління
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 07e8f72216fe40478f0e83d0296b54e6  
Очікуване значення : ДСТУ 8002  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Сорт
ID: 8f9be4635990454e8ded04f4cf8435c4  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Спосіб обробки
ID: daa7a760202a422a9e17cbb109d25f62  
Очікуване значення : солені  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Вид
ID: e602c57e339c4193aff1c6facd838269  
Очікуване значення : томати червоні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3da2715e3a184c28970ffbeb334f9d7f
Критерій стосується номенклатури Повидло та джеми вагові
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Відповідність ДСТУ
ID: 9fe51d90826a427584f4231f3ebc5bb1  
Очікуване значення : ДСТУ 6072  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Ґатунок
ID: 30e7715261a54af988e5c8f2487dd7ff  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Стерилізовано
ID: e0901c2027404d2b87f113e518c6c00c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Фруктово-ягідна основа
ID: 575687de3b9e4191a618f28885adb18f  
Очікуване значення : яблуко  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 23:27
Вид
ID: c6b8ec6812b445d68c2e42abb46efd32  
Очікуване значення : повидло  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження