• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо

М'якоть без кістки яловича, охолоджена. М'якоть без кістки свинна, охолоджена. Філе стегна куряче, охолоджене. Куряча грудка без кістки, охолоджена.

Завершена

245 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d5e8597f75b04b4b804186d6546123d5
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Наявність кісток
ID: 03ecd302c55647c88715e2135678b636  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
З шкірою
ID: cbf2418012854a2faedd34c6aa8c7a98  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 56f8de54832144be9a0f0956790aa270  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Термічний стан
ID: 4f3e832b6520459eaed86c54048a34cb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Частина
ID: c661af07befd40a1ab3065163f40d900  
Очікуване значення : грудка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 54362d670e864e54a6d500eec1694134
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Наявність кісток
ID: 280d3903136940cfa2733775cc30314c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
З шкірою
ID: 65cfecc77c4049e2add4cb7a3cfd3d24  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cad3f99524fa488494afb22b77cf7808  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Термічний стан
ID: 0fdcf91873694dbf933ee780359154ff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Частина
ID: cc555aaac6084307834793f16cbef840  
Очікуване значення : філе стегна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e757cf2fbec74624b556e04fbb950839
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Характеристики не суперечать
ID: 912cce4f55934ebbbc54a3f9bc221fe2  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Термічний стан
ID: 8594a627d3124e4a9ecba059badc6e71  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Частина
ID: 0f043db8da414be1aa6accd898fdb9d0  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8aaf555c666b49e19b133d406404c5f6
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Відповідність стандарту
ID: f1a907f1e15a4cafa8147cae9d9ee709  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Термічний стан
ID: bd129f75b0f747b8a679961b19d70e39  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Частина
ID: 838e645e1b0c4b87b37dff5770e24a26  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.10.2025 15:00
Вид
ID: 9f2e3fdcf7954e20bc57af277698ee83  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження