• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі (Огірки солені, сорт перший, ДСТУ 8509, Капуста шинкована квашена, сорт перший, ДСТУ 8642)

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 3 дні (до 21.10.25 00:00)

54 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b9178b3ccf8a4fd78e011b9bcba287c1
Критерій стосується номенклатури Капуста шинкована квашена, сорт перший, ДСТУ 8642
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 328441f9beff828faa4c47b05ccf4442  
Очікуване значення : ДСТУ 8642  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Сорт
ID: 27c9562d1bf2a9a1564f4e85838a55c3  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Спосіб обробки
ID: 32eb04d895b2e7b2de0aa281cd570218  
Очікуване значення : квашена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Вид
ID: d6d4b18b5d08389cab38a2e2730c793a  
Очікуване значення : капуста шинкована  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9a45b3730e694a39b1ca3343d4cd0436
Критерій стосується номенклатури Огірки солені, сорт перший, ДСТУ 8509
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 5929436b68ac6624aaf39370f3e5015e  
Очікуване значення : ДСТУ 8509  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Сорт
ID: 972cfe900f0430f214332cce3a95b01a  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Спосіб обробки
ID: e8d87ab046c7905aae60cbd240d85c73  
Очікуване значення : солені  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.10.2025 12:02
Вид
ID: 65c55928dd9ee523ac693e9cbf0387f7  
Очікуване значення : огірки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження