• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо, код 15110000-2 - М’ясо за ДК 021:2015 «Єдиного закупівельного словника»

Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився 2 дні назад

71 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ac95430cede344b7b174bd10f89d80ed
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2025 16:33
Частина
ID: f3c47fb89b854f54967c90d9ce743106  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2025 16:33
Термічний стан
ID: 73cbef19940b40c6ab21880d205c2435  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2025 16:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 91bdf341298341d89f2a63a1a1fb5645  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 09bdf50e095a40e5aa91db034e17a093
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2025 16:33
Частина
ID: 5fb079822a344a7c87aaa1949d223c75  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2025 16:33
Термічний стан
ID: 9d40bd267dc9445fa63556a3bf165322  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.10.2025 16:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5cc0bc19d5f5414fbda06ae245e7dd59  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження