• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Борошно та крупи

1. Орієнтовне місце поставки, Вантажоотримувач та кількість Товару: вказані в Таблиці №1 цього Додатку. Про точне місце поставки Товару Покупець письмово повідомляє Постачальника протягом строку, визначеного цим Договором. 2. Термін поставки: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом 5 календарних днів з дати отримання Заявки від Покупця, які надаються по телефону або електронною поштою. 3. Термін виготовлення Товару: залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності до споживання. 4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про Товар, згідно вимог чинного законодавства. 5. Маркування Товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів і відповідати вимогам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів (Держпродслужба). 6. Транспортування: доставка продукції повинна здійснюватися автотранспортом Постачальника, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 7. Вимоги до тари та упаковки: тара (упаковка) непошкоджена та повинна забезпечувати повну цілісність Товару та належний вигляд при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість (ціну) товару. Тара (упаковка) – незворотна. 8. Вимоги до якості: якість Товару повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, у тому числі штучні барвники консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Кожна партія Товару супроводжуватися документами, що підтверджують його походження, безпечність і якість, дату виготовлення або термін реалізації, умови зберігання. 9. Документи, які надаються постачальником на етапі здійснення постачання продукції: декларація виробника або посвідчення про якість згідно діючого законодавства України або інший подібний документ на запропонований товар. 10. Толеранс: допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%. 11. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача.

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишився день (до 17.10.25 10:00)

126 414.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 00f00fe4a3f342d292739f617097a866
Критерій стосується номенклатури Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Характеристики не суперечать ГСТУ 46.004
ID: 3f4fd4ef3eaa459fb6cb580c661a068a  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Сорт
ID: 17d84690a19b424ea1664dd45fa583f8  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9771ff00a2044fc08501e9b8753b0c11
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична Артек з твердих сортів пшениці, ДСТУ 7699
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Вид
ID: 923590d0d2bc4bb8a00b1bd7684206a0  
Очікуване значення : артек  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Сорт пшениці
ID: 45143f1d28ee4bd59014bebe044f5ac2  
Очікуване значення : твердий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Характеристики не суперечать ДСТУ 7699
ID: 3c348cdb1eef4b1495df8bb22e529a74  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Містить глютен
ID: 4e43d0ca771641aea1e6668ff3bd8714  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 69cec8f521c14c99862cec1c6ee3bea0
Критерій стосується номенклатури Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, ДСТУ 7697
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Може містити сліди глютену
ID: 7a92182373364db888b1a000927385a1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Обробка парою
ID: dbd1e4f3e1a443e2a488940d31759b3a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Характеристики не суперечать ДСТУ 7697
ID: 1bca47b6f2754527ac7e7c91bf3e0547  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Ґатунок
ID: d8c4adbc6b554ae58001fc504b51fcee  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Вид
ID: 6baae93a4317488db1ed7cba42d724c7  
Очікуване значення : ядриця  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 39547634f04c4b5f936e45f62e672650
Критерій стосується номенклатури Рис круглозернистий шліфований, сорт вищий, ГОСТ 6292
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Може містити сліди глютену
ID: d12d5faea63e435bb83d42267594dab9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Пропарений
ID: 133754a1f7924d3d85f9cb02d64f2e09  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Характеристики не суперечать ГОСТ 6292
ID: 0fae28722d2e486dbc1ab691a2ff7489  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Сорт
ID: 846c087520b24069832d90a34b76fd12  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Тип
ID: 3082a24745a248f78b4ea8ebe5f45593  
Очікуване значення : круглозернистий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2025 09:13
Вид
ID: 90b14349e4354d88b7af296644794de8  
Очікуване значення : шліфований  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження